Most szombaton, június 2-án 10 és 12 óra között egy igazán kisgyerekeknek  szóló festménykiállítás megnyitójára várunk minden érdeklődő családot!

A m’ARTás gyerekfestmények világába Bézi-Garamszegi Dóra fantasztikus meséje kalauzol el bennünket. A képek mellett játékokkal, közös festéssel, valamint az egész kicsiket zenés-mondókás foglalkozással, a nagyobbakat pedig a Nefelejcs bábszínház előadásával várjuk.

Helyszín: Szelence Café, Budapest, 1013 Pauler utca 8.

A részvétel ingyenes!

Részletes program:

– Megtekinthetitek a gyerekeknek szóló m’ARTás festmények egy részét, amelyeket Bézi-Garamszegi Dóra meséje színesít.

– A képek megismerése után a gyerekeknek egy kis rejtvényt kell megoldaniuk amely már gyerekjáték lesz nekik a festmények végignézése után.

– A kalandok után mindenki elkészítheti első m’ARTás festményét. Választható technikák: akvarell vagy zsírkréta.

– Tízóraira a Szelence Café kínálatából vásárolhattok, és a finom ételek mellé tombola jegyet is kaptok, mellyel m’ARTás termékeket nyerhettek (egy faliképet, egy autós napellenzőt vagy egy faliórát).

A program második felében az egész kicsiknek Ernyei-Balogh Júlia zenepedagógus tart egy kalandos-zenés foglalkozást, a nagyobbakat meg a Nefelejcs bábszínház várja az  “Az egyszer egy hétpettyes” című előadására.

– Az előadás után, a program lezárásaként lesz várva várt tombola sorsolása.

Ha valamelyik kép megtetszene, az egész rendezvény alatt lehetőséged lesz a kiválasztott  m’ARTás termékeket megvásárolni.

Remélem, az egész család jól fogja magát érezni a festményeim között!