fbpx

Rólam

Örülök, hogy itt vagy! Ha gyerekszoba kialakítás, dekorálás, szépítgetés előtt állsz, vagy csak a tökéletes, személyes ajándékot keresed a barátok gyerekeinek, a legjobb helyen jársz. Az egyedi karaktereimmel készült termékeim segítségével egy barátságos, vidám gyerekszoba jöhet létre, legyen az akár a Tiétek vagy a megajándékozottaké.

Már kiskoromtól kezdve rajzolok, az évek és a tanulmányaim alatt sok típusát kipróbáltam a festésnek, a festménymásolatoktól kezdve a mérnöki alaprajzokig, látványtervekig, de a gyerekeknek készült mARTás karakterekben találtam meg a hivatásomat. Nincs annál nagyobb öröm, mikor a gyerekek csillogó szemekkel nézegetik a festményeimet, legyen az akár egy keretezett festmény, egyéb termék vagy falfestmény. 

A gyerekek fantáziája határtalan, így én is azt gondolom, nincs olyan elképzelés, amelyet egy falon, papíron ne lehetne egy harmónikus festménnyé megvalósítani. Ha a Te fejedben még egyelőre nem állt össze ez a kép, én segítek a gondolatfoszlányokból megalkotni ezt az álomvilágot. Így a gyerekek igazán magukénak fogják érezni az új birodalmukat.

Kisfiammal szerzett tapasztalataim segítenek, hogy melyek a nélkülözhetetlen termékek, ahol kisbaba, kisgyerek van a családban. Így ha ajándékot keresel, tudok Neked tanácsot adni, minek örülnének biztosan!

Festményeimre elsősorban az egyedi karaktereim kerülnek, de ha más elképzelésed van, az sem jelent akadályt. 

Inspirálódj a munkáimból!

Szívesen illusztrálok mesekönyveket is az egyedi karaktereimmel, itt tudsz belepillantani az eddigi munkáimba:

  • Annegert Fuchshuber: Hosszú az út Betlehembe (2020. Új Ember Kiadó),
  • Farkas Anikó: Karácsonyanyó Adventi Meséi (2020. magánkiadás),
  • Edina Da’Silva: Adventures of Paw: My first day at school (2019. magánkiadás), 
  • Mamamó meséi: Nyuszi család (2019. magánkiadás), 
  • Stefán Luca: Barangoló Barni (2019. magánkiadás), 
  • Kiss Kászon: Tyúkól-dráma (2018. magánkiadás).

Ha még többet szeretnél megtudni rólam, itt olvashatsz interjúkat velem:  

Ők már bizalmat szavaztak nekem, köszönöm!

Ismerd meg közelebbről karaktereim titkos életét Stefán Luca meséje alapján:

X