Gyakori kérdések

Egyedi mintát is kérhetek?
Igen! Ha van saját elképzelésed, hogy milyen képet látnál a gyerekszobátokban, akkor azt is örömmel megfestem. De ha nincs konkrét ötleted, de egyedit szeretnél, mondj pár szót magatokról, vagy, akinek a képet szánod, és a többit bízd rám!!

A nyomatokat lehet kérni képkerettel is?
Igen! Kérésre kerettel is kapható minden nyomat.

Minden faliképből lehet órát is kérni?
A választható órahátlapokat külön megtalálod, nem minden festményből készül órahátlap is. De ha valamelyik nagyon megfogott, jelezd Nekem. Mert szívesen megfestem Neked azt a képet órahátlapnak rövid határidővel, és így kézzel festett képet kapsz. Vagy ha a várakozás nem probléma, pár hónapot várakozás után, nyomat formájában is el tudom készíteni Neked.

Órából is lehet egyedit kérni?
Igen, mint a faliképeknél, az órahátlapoknál is elmondhatod a saját elképzelésedet, és én azt szívesen megfestem. Így kézzel festett órahátlapod lesz.

Mi a festmény és a nyomat között a különbség?
Minden képet először kézzel festek meg, a legtöbb festményt (de nem mindegyiket) sokszorosítom, ezek a nyomatok. Így mindenki választhat, hogy az eredeti festményt szeretné, vagy az abból készült reprodukciót.

Lehet olyan kézzel festett képet választani, amely már elkelt?
Ha pont egy régi képem tetszett meg, jelezd felém, igyekszem eleget tenni az elképzelésednek.

A napellenzőt, egyéb kiegészítő terméket lehet más mintával is kérni?
Mivel az ilyen termékek előállítása nyomda bevonásával történik, így megvan kötve a kezük. Egyelőre a feltöltött fényképeken szereplő mintával lehet kérni a terméket.