fbpx

Festmények

A gyerekek fantáziájának semmi sem szab határt. Ezért is varázsolja el őket faliképeimen a síelő elefánt, spagettit evő pingvin, Citadella felett elrepülő süni. Bármit megfestek, ami a családotokra, kisbabátokra jellemző, elég csak pár szót mondani; egy vagy több kedvenc állatot kiválasztani és így egy teljesen személyre szabott, egyedi festmény díszíti majd a gyerekszobát, amelyre mindig öröm lesz ránézni, mert magatokat látjátok benne. Szívesen segítek az ötletelésben is, hogy megvalósulhasson, amit csak megálmodtatok!

A saját babaszoba, gyerekszoba díszítése mellett tökéletes választás, ha személyes ajándékot szeretnél vinni, mikor babalátogatóba mész.

egyedi festmények, faliképek rendelése babaszobába, gyerekszobába, nászajándékba - mARTás

Munkafolyamat

KAPCSOLATFELVÉTEL

Írd meg az elképzelésedet! De ha nincs konkrét ötleted, segítek az igazán személyre szabott festmény kitalálásában.

VÁZLAT

Készítek egy vázlatot, amelyet megmutatok Neked. Ha esetleg szeretnél apróbb változtatásokat, nyugodtan jelezd, szeretném, hogy olyan festmény szülessen, amelyet sokáig a legnagyobb örömmel néztek!

MEGVALÓSÍTÁS

Megfestem a teljesen személyre szabott festményeteket. Az olyan festmény ára, melyet elkészülte után sokszorosíthatok vagy felhasználhatok más termékekre 19 500 Ft -A4-es méretben, 25 500 Ft 30×40-es méretben, ajándék képkerettel. Azok a festmények, melyeket nem használok fel máshol, 26 000 Ft-ba kerülnek -A4-es méretben és 29 000 Ft- ba 30×40 cm-es méretben, szintén ajándék kerettel.

Más méretben is kérhető, az ár a mérettől függően változik.

Nászajándék festmény

A legtöbb pár pénznek örül, de olyan jó valami meglepetéssel is örömet szerezni nekik! Ezért jött létre a pénzkísérő egyedi festmény. Teljesen személyre szabott, hiszen az ifjú pár autója, és kedvenc helyei, hobbijai, tárgyai… szerepelnek majd a kézzel készült festményen. Nászajándékhoz illő fehér, elegáns keretet adok mellé ajándékba. Neked nem lesz más dolgod, mint a párnak szánt pénzt felkösd a szalagokra!

Ilyet biztos nem kapnak mástól! Lepd meg egyedi módon az ifjú párt!

Írd meg az elképzelésedet, de az ötletelést is rám bízhatod! 

A mellékelt képen is láthatsz pár ötletet, hogy mik kerülhetnek a festményre.

A4-es festmény ára: 19 500 Ft ajándék képkerettel.

Egyedi festmény keresztelőre

Keresztelőre az egyedi festmény egy igazán különleges ajándék, melyen a védőszent és a kisbaba együtt szerepel. Ez a festmény nem csak egy gyerekszoba dekoráció lesz, hanem végig kíséri majd a kisbaba életét. 

Pár szóban kell csak elmesélnéd nekem, hogy mit szeretnél a képre, ki lesz a kisbaba védőszentje és én már festem is! Így egy igazán személyes ajándékkal lepheted meg a hozzád közelállókat!

A4-es festmény ára: 19 500 Ft ajándék képkerettel.

Szeretnék egyedi festményt

Kérlek, töltsd ki a mellékelt űrlapot!

A megkeresésedre hamarosan válaszolok.

X